Bloggstart!

På tur hjem fra et par dager i Femundsmarka, med en passe sliten kropp og et avkoblet hode :)

På tur hjem fra et par dager i Femundsmarka, med en passe sliten kropp og et avkoblet hode :)

Heisann! Da har visst jeg også slengt meg på bloggbølgen. Jeg vil lage en uperfekt blogg om forskerlivet! Det er alt for få forskere som blogger, men jeg tror at vi må lære oss å gi litt mer blaffen i hvordan vi formidler, og trosse perfeksjonismekravet på akkurat dette punktet.

Jeg ser ofte tusen spørsmål stå skrevet i panna til folk når jeg sier at jeg tar doktorgrad, og jeg klarer ikke å forklare jobben min med et par ord heller. Så inntil jeg har lært meg det (holder på å øve til forsker grand prix), tar jeg rett og slett hele forskerlivet og setter det på en blogg.

Men en blogg om bare forskning blir ganske kjedelig, så vi legger på en dæsj med kuting (kuting: Drevsjøsk for løping) og ski, sykkel og fjellturer. Noen ganger får jeg også en ny, merkelig interesse, f.eks. selvlæring av spansk, maling, og siste skrik; tomatdyrking! Disse interessene er som regel forbigående, men kanskje det er sånne ting som gjør forskerlivet litt morsommere å høre om :) Jeg tror ikke det blir mye vesker og sko her, selv om jeg egentlig er bittelitt interessert i det og.

Velkommen til forskerlivet.no !

Subscribe to Forskerlivet! by Email
Posted on September 7, 2014 .