5 mest leste saker våren 2015

Ingen tvil om hva som var det best leste innlegget i vår. Sjekk bloggtoppen!

Ingen tvil om hva som var det best leste innlegget i vår. Sjekk bloggtoppen!

Et lite tilbakeblikk og oppsummering av bloggvåren. Det har vært hektisk for både Marius og Karin, og vi er litt stolte over likevel å ha klart å få til ca et innlegg i uka. Marius leverte doktorgradsavhandlingen sin i april etter en periode med intens skriving, og Karin var travelt opptatt med forberedelser til disputasen sin – hun forsvarte doktogradsavhandlingen den 20. mars.

I disse periodene var vi heldige som fikk andre forskere til å skrive, og vi synes derfor det er veldig gøy å presentere bloggtoppen. Gjestebloggerne tar seg nemlig svært godt ut der. Det morsomste var kanskje innlegget av Nina Østerås, som troner på toppen (Aktivitet – din beste artrosemedisin!”). Det gikk viralt og ble lest av 16.000 personer i løpet av 4 dager. Gode innlegg gjør også at vi snart passerer 700 følgere på Facebook. Godt å se at forskningsformidlingen virkelig nytter!

Nå som late sommerferiedager venter, kan du jo ta en titt på de mest populære sakene våre i vår. Her er de mest leste, i fallende rekkefølge:

  1. Aktivitet – din beste artrosemedisin!

  2. 8 grunner til å bry seg mindre om sine smerter

  3. Nytt program skal sikre artrosepasienter bedre behandling

  4. Er hard trening virkelig farlig?

  5. Behandle smerte eller leve bedre med den?

Vi er også litt stolte av noe vi tenker er en ganske nyskapende form for forskningsformidling – serien om Vasaloppet. I fire blogginnlegg rundt løpet presenterte vi hvilke studier som er gjort på utholdenhetsutøvere og vi tok med leserne gjennom et Vasalopp, og presenterte også våre egne mål for, og resultater av skirennet.

Da håper vi at du har noe å lese på i sommer! Vi tar ferie fra bloggingen, men er tilbake ca i begynnelsen av september. Ønsker dere alle en flott sommerferie!

1. juli 2015, Marius Myrstad og Karin Magnusson


Subscribe to Forskerlivet! by Email
Posted on July 1, 2015 .