Bloggåret 2016

Noen av forskerlivets bloggere, selv om bildet er litt gammelt. Vi ønsker alle lesere og andre en riktig god jul og et godt 2017! www.forskerlivet.no

Noen av forskerlivets bloggere, selv om bildet er litt gammelt. Vi ønsker alle lesere og andre en riktig god jul og et godt 2017! www.forskerlivet.no

En rolig juleuke ligger foran oss, og bloggåret bak oss, og hva er vel bedre tidsbruk enn å krype godt opp i sofaen og lese alt du ikke fikk lest i løpet av året? I tillegg til noen uteaktiviteter såklart :) Her kan du finne en samling av de mest populære sakene på Forskerlivet.no i 2016.

I sakene kan du lese om livsstil og helse generelt, og hjerte-/karsykdom og muskelskjelettplager inklusive artrose spesielt. Det er gledelig at vi også skriver om nye temaer, som for eksempel fibromyalgi, og alkoholbruk i egne saker. Saken om fibromyalgi fikk mange kommentarer og er av de mest leste sakene dette året.

 

Her er røft regnet de mest leste, med linker:

1. Bedre behandling for personer med fibromyalgi

2. Hjertescreening av alle over 65 år

3. Stive og vonde fingre? Her er øvelsene for deg

4. Oppstart av unik artrosestudie – Se opp for Nor-Hand!

5. Et kappløp mot tiden - Diagnostikk av hjerneslag utenfor sykehuset

 

Selv om vi i perioder er svært opptatte med andre ting og ikke får blogget så mye som vi ønsker, klikker lesere seg inn på sakene våre titt og ofte, og vi dukker opp i søk.

Aller gladest i 2016 er vi for å se at stadig flere forskere setter forskningskommunikasjon på dagsordenen. Vi observerer noen trender i verden, og mener at behovet for solid formidling og kommunisering av oppdatert kunnskap aldri har vært større. Så her er det bare for oss forskere å stå på, og få det vi driver med ut til alle og hvermansen. Vi som blogger her på Forskerlivet lover å gjøre vårt beste også i 2017.

Med dette ønsker vi alle lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

 

24. desember 2016

På vegne av Forskerlivets bloggere,

Karin Magnusson

Subscribe to Forskerlivet! by Email
Posted on December 24, 2016 .