Hva synes du det hadde vært interessant å forske på?

I helga ble jeg slått av en på krykker på 5km i Nøklevann Rundt. Hvilken fart han hadde, jeg trodde jeg hadde lagt han bak meg i løpet av de første 500 meterne, og at jeg aldri skulle se han mer, men den gang ei. Da det var 500m igjen til mål kom han jammen meg hoppende forbi i full fart på krykkene sine. Imponerende, han må ha kommet seg under 20 blank! Jeg tror det er svært få i verden som løper under 20 blank på 5km krykker.

Ellers er det ny uke, og kun kontordager på programmet! Fint å kunne bruke 24/7 på avhandlingen. Gøy er vel noe annet, det begynner å bli en skikkelig maraton i å få den ferdig nå. Er lei, vil starte med nye ting. Men tror jeg bare må sette litt motor på for å virkelig bli ferdig. Ellers er nok avhandlingen slik som kan bli liggende i evigheter. Egentlig savner jeg bare å ha en studie å jobbe med, jeg vil analysere! Synes det er det aller morsomste med forskningen, det er jo da vi faktisk får svar på det vi lurer på. 

Vi har mange nye ideer, og det er utrolig mye å ta tak i når jeg har levert. Det ligger masse data klare til bruk, både i Ullensaker-studien, Muskel- og skjelettplager i Ullensaker studien og i Oslo håndartrosekohorten.

Kanskje du har noen interessante forskningsideer når det gjelder artrose eller utbredte muskel- og skjelettsmerter? Kommenter gjerne under, kanskje det gir oss noen innspill på vinklinger eller hva vi skal fokusere på? Har du merket noe i klinikken du vil ha svar på, eller sliter du selv med muskel- og skjelettplager og lurer på noe som forskningen kan gi svar på?

Subscribe to Forskerlivet! by Email