10 saker du ikke visste du måtte vite om artrose

Hei! Forrige uke ble den siste studien vår av smerter i håndartrose publisert! Men til og med blant helsepersonell finnes det mange misoppfatninger om hva leddsykdommen artrose er. Så jeg har laget et lite sammendrag av det viktigste jeg tenker du bør vite om artrose. Jeg skal fortelle mer om den spennende håndartrosestudien vår etterhvert og hvorfor den er så viktig:)

Dette er til alle over 40 år, allmennpraktikere og helsearbeidere, personlige trenere og politikere, overvektige og alle som har hatt en tidligere idrettsskade og de som lurer på om de er genetisk predisponert. Her er 10 høyaktuelle saker om artrose som vi forsker villt på nå for tida! Jeg har bare plukket ut det vi vet helt sikkert, nyansene er gjenstand for forskning og de kan du stole på at vi tar oss av. Ha en fin dag!

Til     alle over 40 år, allmennpraktikere og helsearbeidere, personlige trenere og politikere, overvektige og alle som har hatt en tidligere idrettsskade og de som lurer på om de er genetisk predisponert. Her er 10 saker du ikke visste du måtte vite om artrose.  Av Karin Magnusson, forskerlivet.no
Subscribe to Forskerlivet! by Email